Idji Pac va propune pungi din hirtie, precum si cutii de carton, pe care Dvs., dragi vizitatori, le puteti procura angro din asortimentul nostru de la depozit, precum si la comanda, cu elaborarea unui design personalizat.

Pungile de hirtie indeplinesc mai multe functii deodata - ca recipient de ambalare a produselor, creaza conditii favorabile de pastrare si asigura transportarea sigura a acestora. Pungile de hirtie reprezinta la momentul actual cea mai reusita metoda de ambalare atit pentru produsele alimentare, cit si nealimentare.

Fiind produs din materiale pur ecologice (celuloza), punga de hirtie asigura o pastrare sigura a produselor Dvs., fara a influenta calitatile gustative ale acestora. Si daca comparam punga de hirtie cu analogul sau din PE (polietilena - ce contine o multime de molecule toxice si chiar cancerogene), punga de hirtie prezinta si o protectie, chiar cit de mica, fata de factorii mecanici de deteriorare.

Modelele noi de ambalaje reprezinta o parte importanta a produsului vindut, care asigura imaginea finala a produsului si lasa o amprenta placuta cumparatorului, pentru efectuarea cumparaturilor pe viitor.

Modelele de pungi oferite de Idji Pac au un rol esential in promovarea produsului Dvs., datorita originalitatii formelor, precum si a logotipului Dvs. personalizat, ce poate fi imprimat pe punga.

Cutiile de carton la fel pot executa mai multe functii in procesul de ambalare, dar cel mai important este prezentarea produsului Dvs. intr-o forma interesanta si originala.

Produsele oferite de Idji Pac sunt inca un pas spre dezvoltarea unui business de succes, si pot deveni modul cel mai reusit de ambalare a produselor Dvs.

De azi proectul Idji Pac a luat start. Puteți vizita site-ul nostru pentru informații referitor la ambalaje și pentru a ne contacta. Pentru a solicita o ofertă de preț, o consultare sau un apel telefonic din partea noastră, nu trebuie decît să ne spuneți numele și email sau telefon